Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o jutrzejszej Rotacji ?

Szwagier_LoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy mi się zdaje, ale 2 lata temu, albo rok temu też coś koło 4 marca była taka sama rotacja ;_;

Opublikowano

Moze ci się tylko wydaje heh .

Prawie all postacie mam , oprócz Skarnera i corkiego :(.

Mialem nadzieje ze dadza Ahri xD .

Ostatni strzeliłem z Ezem i trafiłem he.

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Dla mnie słaba wpierdalają postacie które im nie z chodzą tyle dla rotacja beznadziejna dali by coś co jest raz na rok takie moje zdanie :)

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Tylko Varusa nie mam , hehe. Ale napewno moja siostra się ucieszy bo bardzo lubiala grać Varusem jak był w rotacji.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Mi to obojętnie ;) , ale znowu się powtarzają , skarner nie dawno był chociaż niech będzie bo jest dobry a ludzie go nie doceniają.

Ale powinni dawać każdego championa tylko po kolei , żeby nowi mogli każdym zagrać , nie każdy wie co to pbe.

a tak nowy pogra każdym po trochu i się zdecyduje co kupić , pewnie wtedy byłoby mniej tematów kogo kupić :D

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Kiedy ostatni raz renekton byl free? Wiem ze dosc niedawno ale ogolnie on sie pojawia raz na pol roku to jakas nieodrzecznosc. A Miss fortune jest co miesiac.

Opublikowano

wow w koncu rotacja z ktorej nie mam przynajmniej 1 champa ;d

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...